Recomandari

Recomandăm un acoperiş rezistent din tablă tip ţiglă metalică pentru casa ta din lemn rotund

materiale pentru acoperisuri

Linda Ecotil este compania din județul Suceava care furnizează acoperișuri peste așteptări și eleganță la superlativ, fiind certificată internațional ca producător de sisteme de acoperiș.

Înființată în 2005, Linda Ecotil oferă clienților produse metalice de calitate superioară la cel mai bun preț de pe piață. În momentul de față, societatea ocupă locul 2 la nivel național ca volum de vânzări în domeniul produselor pentru acoperișuri. Cifra de afaceri înregistrată în anul 2018 a fost de 63 de milioane de lei, adică 14 milioane de euro și 82 de angajați.

Compania își comercializează produsele prin intermediul punctelor proprii de vânzări din Suceava, Bacău, Iași, Roman, Botoșani, Fălticeni, prin intermediul parteneriatelor încheiate în țară cu o rețea de peste 200 de distribuitori independenți dar și prin intermediul magazinului online LindaShop.ro

În cadrul magazinului se comercializează atât sisteme pentru acoperișuri cât și sisteme pentru garduri. Astfel, este mult mai ușor să ai acces la produsele companiei, la doar un click distanță.

Sistemele pentru acoperișuri includ diverse profile de tablă tip țiglă metalică, accesorii și sistemul de scurgere.

Sunt disponibile 6 modele de acoperișuri tip țiglă metalică și anume: Evoque, Romaiko, Ecotil, Grecata, T35 și T55. Grosimile disponibile variază între 0,4 mm la 0,6 mm, iar în funcție de tipul acoperirii se poate alege din următoarele finisaje: Lucios, Anticat, Mat structurat, Mat 3D, Brilliant, Shimoco sau Alu-Zinc.

Țigla metalică este confecționată din materii prime de cea mai bună calitate, provenite de la furnizori de renume mondial din Uniunea Europeană din țări precum Belgia, Franța, Italia și Polonia. Aceasta are o durată de viață îndelungată, de circa 50 de ani. Are un aspect plăcut, este disponibilă într-o bogată paletă de culori, rezistă la intemperii, nu necesită cheltuieli de întreținere, are o greutate redusă și reprezintă o soluție convenabilă atât pentru construcțiile noi cât și pentru cele care au nevoie de renovare.

Calitatea și diversitatea ofertei de tablă tip țiglă metalică, dar și prețul de producător situează acest produs în topul preferințelor la nivel național.

Accesoriile pentru acoperiș marca Linda Ecotil sunt: bordură fronton, coamă rotundă, jgheab ascuns, opritor zăpadă, tăietor zăpadă, lambriu metalic, tablă lisa, coamă euro, dolie, glaf, pazie, sort, șuruburi autoforante, folie anticondens, panouri sandwich, ferestre de mansardă.

Sistemele de scurgere includ: cot, capac coamă, capac gheab, colier burlan, colțar jgheab, îmbinare jgheab, jgheab, burlan, cârlig aplicat, cârlig jgheab, racord jgheab burlan, ramificație burlan.

Comenzile care depășesc valoarea de 5000 lei se pot transporta gratuit în limita a 100 km de la punctul de lucru din Suceava (Plopeni) sau Botoșani (Hudum).

acoperisuri din tabla tip tigla metalica pentru case lemn rotund

Consultă oferta de produse și de oferte speciale din magazinul online www.lindashop.ro pentru a obține un acoperiș de înaltă calitate, estetic și peste așteptări.