Case pe structura din lemn

Firmă specializată în construcţii case din buşteni

firma constructii case din busteni lemn rotund

LOG HOME este o firmă specializată în construcţii case din buşteni cu peste 20 de ani de experienţă relevantă în domeniu. De-a lungul anilor, casele noastre din lemn rotund s-au bucurat de un mare succes şi au fost apreciate de clienţi din România, Belgia, Franţa şi Italia.

Construcţiile din buşteni au apărut în ţările nordice, în mod special Canada. De aceea sistemul mai este cunoscut sub denumirea de case canadiene. În zone cu temperaturi foarte scăzute, eficienţa termică a lemnului masiv este un factor foarte important de luat în considerare.

Rapiditatea şi uşurinţa procesului constructiv precum şi aspectul deosebit au dus la popularizarea la nivel global a acestui tip de construcţie. Beneficiarii construcţiilor din buşteni nu au nimic să îşi reproşeze privind alegerea făcută.

Am construit locuinţe unifamiliale, cabane de vacanţă şi mai nou se observă o tendinţă spre lemnul rotund în domeniul pensiunilor/restaurant. Singurul dezavantaj îl reprezintă înălţimea maximă a construcţiei, care din anumite considerente constructive de siguranţă nu poate depăşi parter+1 nivel.

Dacă şi tu te gândeşti şi analizezi oportunitatea unei construcţii din buşteni de lemn rotund, LOG HOME este partenerul potrivit pentru a-ţi oferi tot sprijinul şi informaţiile de care ai nevoie.

Contactează-ne azi la telefon 0754 332 446