Recomandari

Cand este cel mai favorabil moment pentru a trimite cosuri cadou?

Cosuri Cadou Craciun 2017

Compania ta este o organizatie sociala iar la un moment dat, vei simti nevoia de a oferi un cadou. Nu trebuie sa astepti sarbatorile de iarna pentru a trimite cadouri de afaceri, dar totusi Craciunul, este unul dintre momentele cele mai favorabile pentru a face asta. Daca te intrebi cui sa dai cadouri, o regula generala este de a trimite daruri oamenilor care te ajuta sa desfasori o activitate cat mai buna. In general, trebuie sa te gandesti la clientii tai, la angajatii tai sau la anumiti furnizori de servicii.


Cosuri Craciun corporate si pentru copii, cosuri cadou Craciun 2017 – CadoulSpecial.ro


Selectarea unui cadou corporativ este o chestiune serioasa. Oferirea de cadouri de buna calitate poate reafirma o relatie de afaceri, poate mentine un raport bun, poate creste loialitatea clientilor sau poate stimula angajatii.

Ar trebui sa trimiti ceva mic tuturor clientilor companiei tale cel putin o data pe an. Chiar daca unele firme au renuntat in ultima vreme din cauza crizei economice, altii continua sa fie convinsi ca darurile  sunt importante pentru mentinerea relatiilor.  Trebuie doar sa eviti articolele promotionale ieftine, cum ar fi pixurile sau carnetelele. Chiar si o carte scrisa de mana pare mai autentica decat aceste elemente pur promotionale.

Angajatii au ajuns sa astepte cel putin o data pe an o mica dovada de apreciere din partea angajatorului. Acest lucru se intampla adesea in timpul sezonului de iarna sau la sfarsitul anului, explica un sondaj anual. Desigur, cei mai multi ar prefera un bonus simplu in numerar. Daca nu iti poti permite bonusuri considerabile pentru fiecare angajat, un mica atentie precum un cos cadou, il poate face sa se simta apreciat. Pentru majoritatea angajatilor, trebuie sa dai acelasi tip de cadou sau cel putin daruri de valoare similara. Dar daca ai unul sau mai multi angajati sau colegi cu care lucrezi mai indeaproape, cum ar fi un asistent sau un partener, un cos cadou de o valoare mai mare poate fi mai potrivit.

Cosurile cadou sunt daruri perfecte pentru mediul de afaceri, deoarece pot fi date atat barbatilor, cat si femeilor, fara a declansa mesaje neintentionate sau neadecvate, fiind pline de delicii savuroase.

Majoritatea oamenilor aleg cosuri Craciun umplute cu o varietate de alimente gourmet, cum ar fi cozonaci, panetonne, fursecuri, praline, gem, bomboane, ciocolata, cafea, vin, whisky, coniac sau sampanie. Aceste cosuri sunt livrate direct la birou si desi se adreseaza unei singure persoane, beneficiarul impartaseste adesea continutul cu cei dragi sau cu familia.